Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

09 . Set, 2010 a les 12:05
1757 reproduccions
El butlletí informatiu de La Cala RTV corresponent a dijous 9 de setembre arrenca amb el balanç sobre el que ha estat la temporada turística aquest estiu. I seguim amb la notícia que la Federació de Municipis de Catalunya celebra que l'Estat permeti als ajuntaments amb menys endeutament finançar-se amb nous crèdits. I a l'actualitat política també es notícia que CiU portarà al seu programa electoral la prohibició de la prostitució a les carreteres catalanes. Anem després a Tortosa perquè la ciutat, juntament amb altres municipis com Barcelona i Salt, participen en un projecte de La Caixa per millorar la cohesió en barris amb molta immigració. A la crònica de successos, a Freginals, assalten i emmordassen de matinada una parella de jubilats i el seu nét per robar al seu domicili. A Tarragona, té lloc una reunió d'experts en criptologia i seguretat informàtica. Per últim, als esports, us parlem de l'enterrament multitudinari a l'Ampolla del jugador del Reus, Jordi Pitarque.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,91 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 91
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007