Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Un 11 de setembre més reivindicatiu que mai

10 . Set, 2016 a les 13:00
per drodriguez a La notícia del dia
1045 reproduccions
L'Ajuntament ja té tancat el programa d'actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya a la localitat, que començarà el dissabte a les 22.00 h amb el concert de la cantautora Montse Castellà a la plaça Nova, amb el seu habitual repertori reivindicatiu i compromès amb el territori. La Diada tindrà el punt àlgid l'11 de setembre a les 11.30 h amb l'acte institucional a la plaça Catalunya.

Joan Pere Brull, president de la SCER, serà aquest any l'encarregat d'hissar la senyera. «És una persona que té un llarg recorregut cultural» explica el regidor de Cultura i Festes, Vicenç Llaó, que també destaca el seu caire polític perquè «és persona ferma, independentista i ha estat sempre a tots els moviments, com l'antiga Assemblea Nacional als anys 70». Per tot plegat, «es mereix aquest reconeixement del poble, perquè a més de treballar pel catalanisme des del vessant polític, també ho ha fet des del vessant cultural» remarca.

Els actes comptaran amb la presència de les pubilles i damisel·les, la Banda de La Cala, la Banda de Cornetes i Tambors, l'Agrupació Coral Verge Candelera i Los Xics Caleros. A més, La Cala per la Independència ha demanat que la gent assisteixi a l'acte institucional vestint la samarreta oficial de la Diada d'enguany, que han comercialitzat l'ANC i Òmnium Cultural. De fet, Llaó ha explicat que «el de diumenge serà un acte reivindicatiu». «Esperem que aviat deixem de celebrar el dia d'una derrota, i comencem a celebrar una victòria. I com més aviat millor» sentencia.


respostes a "Un 11 de setembre més reivindicatiu que mai"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,73 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007