Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El moviment veïnal per una AP-7 gratuïta torna a l'Ametlla aquest dissabte per fer el 130è tall a l'N-340

09 . Des, 2016 a les 14:00
per drodriguez a La notícia del dia
1790 reproduccions
Els veïns de l'N-340 tornaran a tallar, aquest dissabte a les 15 h, aquesta via a l'alçada del quilòmetre 1.113 a l'Ametlla de Mar, després que decidissin traslladar els talls setmanals a dissabte i que fossin rotatius entre la població, Amposta i les Cases d'Alcanar.

El moviment veïnal realitzarà el seu 130è tall després de realitzar una concentració al País Valencià, concretament davant la subdelegació del Govern espanyol a Castelló, on hi van participar veïns caleros i d'altres municipis ebrencs.

«Sense perdre la lluita que estem fent aquí, el nostre moviment es va desplaçant per fer més força» explica el portaveu Llorenç Navarro, que remarca que «si ens quedem quiets, la lluita està perduda».

Navarro assenyala que les mesures que estan duent a terme van dirigides cap al govern central, «de cara a Madrid», donat que els darrers anuncis de Foment per prohibir el pas de camions per l'N-340 alerten el moviment. En aquesta línia, han registrat documentació i l'enviaran a la Comissió Europea perquè analitzin «si tota és correcta».


respostes a "El moviment veïnal per una AP-7 gratuïta torna ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,04 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 166
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007