Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La presidenta de les Dones Endavant, Cinta Garcia, és l'escollida per hissar la senyera l'11-S.

07 . Set, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1160 reproduccions
Com cada any, la plaça Catalunya tornarà a acollir els actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya. Aquest any, però, la hissada oficial de la senyera serà protagonitzada per la presidenta de l'Associació de Dones Endavant, Cinta Garcia.

En aquest sentit, el regidor de Cultura i Festes, Vicent Llaó, ha explicat que «sempre intentem buscar entitats representatives i persones que durant l'any han tingut certa rellevància». «Vam veure que una de les entitats amb més nombre de gent i amb més història com són les Dones Endavant, no havien tingut aquesta representació i crec que tenen més que merescut aquest reconeixement» ha afegit Llaó.

I és que amb motiu de la Diada de Catalunya, l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha previst un programa d'activitats, algunes lúdiques i d'altres oficials, que s'iniciaran diumenge al migdia. En un canvi del format habitual, la Plaça Nova acollirà el 10 de setembre el concert del cantautor Cesk Freixas i un vermut popular, que substituiran el tradicional concert de la nit. 

El regidor de Cultura i Festes, Vicent Llaó,  ha explicat que «aquest any hem optat per fer un canvi de format i traslladar l'actuació de la nit, al migdia i apostar pel vermut. Esperem que la gent hi vagi, escolti música catalana i reivindicativa, en el marc de la Diada».

De cara al dilluns 11 de setembre, a les 10 h s'iniciaran els actes institucionals amb la recepció oficial a l'Ajuntament. Més tard, a les 11 h tindrà lloc la desfilada d'autoritats, entitats i associacions des de l'Ajuntament fins a la Plaça Catalunya. 

Un cop a la Plaça Catalunya, a les 11.15 h, es durà a terme l'acte de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya en el qual es realitzarà el parlament de l'alcalde Jordi Gaseni i l'Homenatge a la Senyera.

En els actes participaran la Banda de Música de la Cala, la Banda de Cornetes i Tambors i la Coral Verge Candelera que interpretaran l'Himne de Catalunya i l'Himne a la Senyera.

Els actes institucionals tindran lloc més aviat del que és habitual, per tal de facilitar el desplaçament de la gent que ha de viatjar a Barcelona a participar en la manifestació de l'11 de setembre.respostes a "La presidenta de les Dones Endavant, Cinta Garc..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 150,02 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007