Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Àrea Municipal de Turisme s'apunta a la febre virtual del Pokémon Go

23 . Ago, 2016 a les 14:25
per drodriguez a La notícia del dia
1831 reproduccions
Des de fa uns mesos la febre del Pokémon Go ha inundat els nostres carrers. Sovint veiem joves amb el telèfon mòbil a la mà a la recerca d'aquestes figures animades i de totes les transformacions que possibilita aquest joc de realitat virtual creat pel gegant dels videojocs Nintendo. L'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar no s'ha quedat enrere i s'ha apuntat a la moda i ha editat un mapa perquè els turistes que visiten el municipi puguin fer-ho, a més, gaudint d'aquesta aplicació que fa furor a tot el món.

«Vam tenir consultes a Turisme preguntant-nos on estaven les parades d'aquest joc i ens vam preguntar: per què no facilitar la feina i a la vegada, aprofitar la moda, per atraure gent?» comenta Damià Llaó, gerent de l'Àrea Municipal de Turisme. Per això es va editar un mapa, que inclou les pokeparades i gimnasos que es poden trobar al nucli urbà de l'Ametlla de Mar, que es troba disponible al perfil de Facebook de l'Àrea de Turisme, a la seva pàgina web i també presencialment, a l'Oficina de Turisme del municipi.

El plànol senyalitza 4 gimnasos dins del poble i també unes quantes pokeparades que coincideixen amb alguns dels llocs més emblemàtics del municipi. «Ens vam assessorar amb dues noies, que estan fent pràctiques del Batxibac a l'Oficina de Turisme, i elles ens els van ubicar al mapa» explica Llaó. La iniciativa es va posar en marxa a mitjans de juliol i des d'aleshores ha tingut força èxit. «Ens consta que ha vingut gent, fins i tot de municipis dels voltants, expressament a 'caçar pokémons' gràcies a aquesta facilitat» remarca.

Pokémon Go es pot descarregar a la Play Store de Google per Android i a l'AppStore d'Apple per iPhone. El joc, basat en la geolocalització i la realitat augmentada, permet als usuaris trobar premis en diferents ubicacions a les quals s'ha de desplaçar físicament per tal d'obtenir-los, en forma d'elements del joc o de personatges de la saga Pokémon.


respostes a "L'Àrea Municipal de Turisme s'apunta a la febre..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,60 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 16
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007