Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La barques de la llum en veda fins al febrer

12 . Gen, 2011 a les 12:52 | 00:01:26
2990 reproduccions
Les barques d'encerclament de la sardina i seitó, les llums, de l'Ametlla de Mar van començar la veda el passat 20 de desembre. Aquesta parada, anual, té com objectiu la repoblació de la sardina i el seitó de cara a la nova temporada. Aquests dies el mariners es dediquen a la revisió de les embarcacions i posada a punt. La veda finalitzarà pels volts del 18 de febrer i des del sector s'espera pescar peix més gros i a millor preu. Sobretot després d'aquesta temporada passada on s'ha agafat, predominantment, peix jove.
"De peix se n'ha agafat però jove. Això ha repercutit en el preu. Tot i que hi ha hagut dies de tot una mica, en general, el preu no ens ha acompanyat", va explicar el President. de la Confraria de Pescadors de l'Ametlla de Mar, Joan Llambrich, al fer balanç de la temporada de pesca del 2010.
Els prop de vuitanta mariners de les sis embarcacions, que formen la flota de llum del municipi, reben el subsidi pertinent aquests dies d'aturada biològica per tal de fer front als propers dos mesos sense activitat.


respostes a "La barques de la llum en veda fins al febrer"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 642,35 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 159
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007