Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nou POUM al setembre

04 . Ago, 2010 a les 11:10 | 00:02:23
per otomas a La notícia del dia
1926 reproduccions
La Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre (CUTE) aprovarà el nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de l'Ametlla de Mar al setembre, un cop estigui en les seves mans tota la documentació necessària que fa referència al pla de millora urbana (PMU) de Port Olivet i el sector Artilleria, inclòs en el POUM. Com sabem, l'ajuntament pretén convertir l'espai de Port Olivet en zona verda i disposa de tots els requisits i el compromís d'Urbanisme perquè el projecte tingui llum verda al setembre. L'endarreriment s'ha produït perquè la CUTE ha considerat que el consistori encara no havia concretat la forma d'obtenir els espais lliures a la zona, com es compensarà el sector o com s'expropiarà, tot i haver incorporat tots els preceptes derivats del recurs d'alçada acceptat que van presentar davant el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal. Per la seva banda, Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar, i membre també de la CUTE, es va reunir amb Pere Solà, director d'Urbanisme, en acabar la reunió d'aquest ens perquè considera que Urbanisme havia passat per alt el detall d'aquesta fórmula que, assegura, sí que havien inclòs en el document presentat. "Per part de l'ajuntament és evident que vam aportar tota la documentació, com es va comprovar en la reunió posterior a la reunió de la CUTE on, concretament a les pàgines 25 i 26 deixàvem clar com adquirir els terrenys dels sectors d'Artilleria i de Port Olivet i vam quedar d'acord tots plegats que al setembre s'enllestiria l'últim tràmit per salvar per sempre aquests espais naturals tan importants per al poble i, a la vegada, aprovaríem el Pla General d'Urbanisme, que també és molt important per a l'Ametlla de Mar".

Via expropiació
La idea del consistori calero és adquirir via 'expropiació' els terrenys de 66 hectàrees que ocupava una urbanització de luxe promoguda per ucraïnesos i que va ser confiscada per ordre de l'Audiència Nacional en el marc de l'anomenada operació Mármol Rojo. Els terrenys, que van ser subhastats posteriorment, es troben ara en mans majoritàriament de l'entitat financera Caixa Penedès. Davant la CUTE, l'Ajuntament havia de precisar sota quina fórmula obtindria els terrenys, en aquest cas expropiació, i efectuaria el pagament amb sostre o terrenys municipals dels quals disposa.
respostes a "Nou POUM al setembre"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 738,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007