Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Tret de sortida a les nits de cinema a la fresca a l'Ametlla de Mar

20 . Jul, 2012 a les 12:53 | 00:01:51
per gfigueres a La notícia del dia
2196 reproduccions
Dimarts 17 de juliol, a les deu de la nit, a la plaça del mercat els amants del cinema van poder gaudir de la primera pel·lícula del cinema a la fresca. Los Juegos del Hambre, dirigida per Gary Ross i protagonitzada per Jennifer Lawrence, va ser la proposta que va encetar aquesta activitat clàssica de les nits d'estiu a l'Ametlla de Mar. Una pel·lícula de ciència-ficció que va traslladar als espectadors a una Amèrica del Nord d'un futur post-apocalíptic, on representants de diversos districtes, s'enfronten a mort en un Big Brother retorçat que el govern instaura com a represàlia a un aixecament popular que va tenir lloc en el passat.

El cinema a la fresca és una activitat gratuïta on, fins i tot, es pot portar la cadira de casa. En cas que es vulgui se'n podran llogar per tres euros a la mateixa plaça del mercat.

Una de les novetats d'enguany és el canvi de dia que passa de dijous a dimarts. Segons Encarna Subirats, des de la regidoria de Festes, "Hem decidit canviar de dia perquè l'empresa encarregada de les projeccions no li anava bé en dijous.S'ha intentat buscar una solució per no canviar d'ubicació i el dimarts ens va semblar un dia molt correcte.".

Des de la regidoria de Festes també es remarca la voluntat de programar pel·lícules que es troben actualment en cartellera i que siguin per a tots els públics. Seguint aquestes directrius, el 24 de juliol es projecta John Carter, i el 31, Furia de Titanes. I a l'agost, el dia 7, Los Vengadores, el 14, una comèdia protagonitzada per Jack Black, Steve Martin i Owen Wilson titulada el Gran Año. Per al 21 d'agost està prevista la nova pel·lícula de Tim Burton, Sombras Tenebrosas protagonitzada per un dels actors predilectes de Burton, Jonnhy Depp. I, finalment, el 28 d'agost es projectarà ICE AGE 4, la formación de los continentes, una pel·lícula d'animació que farà gaudir a petits i grans.


respostes a "Tret de sortida a les nits de cinema a la fresc..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 768,10 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007