Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

12 . Nov, 2010 a les 10:42
2239 reproduccions
A l'Informatiu de l'12 de novembre obrim amb la notícia que s'ha constituït a l'Ametlla de Mar una nova agrupació política, Aimar, Associació Independent de l'Ametlla de Mar. I seguim a La Cala perquè Salvament marítim de l'Ametlla de Mar rescata dos tripulants d'un kayak que havien caigut a la mar degut al fort vent.
A comarques entre d'altres informacions comença la campanya electoral al Camp i l'Ebre amb l'enganxada de cartells, neix una associació d'afectats per la química a Tarragona. Al Perelló, la víctima mortal de l'atropellament d'ahir a la N-340 és un home de 61 anys i veí de la mateixa població. Als esports, destacar que el primer equip comença el seu turmalet particular. En les pròximes jornades jugarà amb tots els equips capdavanters de la classificació del primer grup de segona territorial.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 702,92 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 99
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007