Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

I Festival Mangatuna de l'Ametlla de Mar

30 . Abr, 2014 a les 13:46
per gfigueres a La notícia del dia
2175 reproduccions
Aquest dijous l'Ametlla de Mar enceta el Mangatuna, en el marc de la III Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja.  Així del dijous 1 al 4 de maig les activitats, d'accés gratuït, del Mangatuna es concentrarà en tres espais. La sala de la SCER, el CIP, i el Poliesportiu Municipal Galetet. El programa d'activitats inclou tallers de manga a càrrec de l'Escola de Còmic Joso i projeccions de pel·lícules d'animació japonesa que tindran lloc al local de la Societat Cultural, Esportiva i Recreativa. Les actuacions musicals, exhibicions de balls asiàtics, karaoke i cosplay se celebraran al Poliesportiu Municipal. En aquest espai també hi haurà un espai dedicat als videojocs que munta Expert Serafí. Al Centre d'Interpretació de la Pesca tindran lloc conferències sobre diferents aspectes del manga i l'anime i també es podrà veure l'exposició Manga a la carta, sobre la presència de la cuina al còmic japonès. A més es realitzarà una gimcana Manga per la vila.

"Amb aquest primer festival Mangatuna hem intentat buscar propostes que atreguin al públic en general i no tancar-nos. Així, per exemple, els dobladors de Bola de Drac,  Marc Zanni (veu de Goku) i Joan Sanz (veu de Vegeta) dissabte a les sis de la tarda al Poliesportiu realitzaran una activitat titulada La sèrie de la teva vida" explica José Luis Puertas és el coordinador del Mangatuna. A més, Puertas destaca entre les conferències la de Sachiko Ishikawa, Cultura Japonesa versus Cultura Catalana, diumenge a les quatre de la tarda al CIP.

L'èxit de la III Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja, amb diferents activitats dedicades a la cultura japonesa, ara fa un pas endavant amb el Mangatuna amb el manga, l'anime i el cosplay com eixos principals. Des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Damià LLáo, Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme explica que "aquesta incorporació del Mangatuna a la Setmana Gastronòmica es tancar el cercle per estretir llaços amb la cultura japonesa oferint-los dos de les seves passions la tonyina roja i el Manga".

El I Festival Mangatuna està organitzat per l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i l'Oficina de Turisme de l'Ametlla de Mar, mentre FICOMIC programa i coordina les activitats. El Festival compta amb el patrocini del Grup Balfegó, el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, i la col·laboració del Casa Àsia, Consolat General del Japó, Societat Cultural, Esportiva i Recreativa de l'Ametlla de Mar i Expert Serafí.


respostes a "I Festival Mangatuna de l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007