Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Clou la VIIIª Mostra de Teatre La Cala de l'Ametlla

30 . Abr, 2012 a les 14:04 | 00:03:40
per gfigueres a La notícia del dia
2323 reproduccions
Aquest Diumenge a la tarda va cloure a l'Ametlla de Mar la VIIIª Mostra de Teatre La Cala de l'Ametlla i ho va fer amb la representació de l'obra de Nicasi Camps, "El marit de la Marina és mariner", a càrrec del Grup Escènic de la SCER de l'Ametlla de Mar.

La representació també va servir per homenatjar als grups de teatre amateur que han participat en aquesta mostra, als que se'ls va lliurar un record de la seva participació.

La representació de l'obra a càrrec del grup Calero, va despertar l'interès de l'autor de l'obra, Nicasi Camps, que va voler ser present a la sala de la societat en la representació de diumenge, per conèixer el grup i estar al costat dels actors. Segons Nicasi camps, que es va mostrar satisfet amb la representació, "me n'he assabentat per internet i com que de quatre obres de tota la mostra, dues eren meves, m'he decidit a venir, a saludar i a conèixer dos grups teatrals que no coneixia. Sempre se m'ha dit que m'estimo molt el teatre i els grups amateurs i es veritat. Una manera de manifestar-ho es anar-los a veure. Valoro molt que se sabien el paper i que se'l creien. Poder una mica exagerat, però l'obra ho permet ja que es una obra còmica, que tot i ser així, està basada en una història verídica".

El passat 31 de març es va donar començament a la Mostra de Teatre La Cala de l'Ametlla. La companyia encarregada d'obrir el certamen teatral d'aquest anys fou la Companyia de Teatre La Artesa de Falset que va  representar l'obra de Carlo Goldoni, "l'Hotelera".

El 14 de març va tenir lloc la segona de les representacions, a càrrec del Grup Teatral Planer de Santa Bàrbara, que portà a l'escenari l'obra, "Casats per amor... a la pasta" de l'autor, Lluís Coquard.

I el 21 d'abril el Grup de Teatre Els Ganxos de Traiguera va representar a l'escenari calero l'obra de Nicasi Camps, "Stop al matrimoni".

Josep Tomàs Margalef, un dels codirectors de l'obra ens va fer un bon balanç de la representació, de la Mostra i es va mostrar agraït amb tots els qui hi ha col·laborat. Segons Margalef,  "estem contents. Tant a aquesta representació com a la resta hi ha hagut un seguiment molt maco. A la resta d'obres dels grups amateurs de les Terres de l'Ebre hi van venir una mitja de 60 o 70 persones i a les nostres una mitja de 120 persones a cada representació. Estem contents de com a funcionat la obra i la Mostra. Com a codirector de l'obra de teatre he de donar les gracies  a la gent que ha vingut, a l'Ajuntament, a la Societat i sobre tot a tots els actors i les actrius que s'han esforçat molt per fer passar una bona estona a la gent de La cala".

La Mostra de Teatre La Cala de l'Ametlla és una activitat organitzada per la SCER de l'Ametlla de Mar i patrocinada per l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, El Consell Comarcal del Baix Ebre i ASEMAR.


respostes a "Clou la VIIIª Mostra de Teatre La Cala de l'Ame..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 726,35 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 24
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007