Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sinsajo 2, Los Juegos del Hambre, enceta avui el cicle de Cinema a la fresca

12 . Jul, 2016 a les 14:03
per gfigueres a La notícia del dia
1111 reproduccions
El Parc del bon Repòs acollirà aquesta nit, a partir de les 22.00h, la primera de les sessions d'un clàssic del període estiuenc a l'Ametlla de Mar. Estem parlant del Cinema a la fresca, que aquest any repeteix escenari i que ha programat sis projeccions aptes per a tots els públics i preferències cinematogràfiques. Aquestes projeccions es repartiran tres aquest mes de juliol i tres al mes d'agost. La pel·lícula que es projectarà aquesta nit es Sinsajo, la segona part de Los Juegos del Hambre. Els pròxims dimarts dies 19 i 26 de juliol, les pel·lícules projectades seran per una banda les recreacions animades de Disney Pixar "Del Revés" i "Dios Mío, ¿pero que te hemos hecho?", un dels èxits més grans del cinema francès dels darrers anys.
Segons Vicent Llaó, regidor de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "és el segon any que ho fem al Parc del Bon Repòs, és un lloc tranquil, bonic i fresc a l'entrada del poble que ens ha de permetre, si el temps ho permet, gaudir de totes les sessions previstes. Aquest any com a novetat hem canviat d'empresa, és de Castelldefels, té vincles amb les Terres de l'Ebre i ens ha ofert una millor qualitat amb les pel·lícules, apostes de cinema entretingudes per a totes les famílies i per a tots els gustos i que agradaran a tothom. Recordo que és una activitat gratuïta".
De cara al mes d'agost està previst que aquest cicle de cinema a l'aire lliure permeti a ciutadans i visitants veure pel·lícules com la segona part de "Hotel Transilvania" el dia 2 d'agost, la darrera entrega "d'Star Wars, El despertar de la fuerza" pel 9 d'agost i, per últim, el dimarts dia 16 d'agost per cloure el cicle es projectarà "El becario", una comèdia protagonitzada per Robert de Niro.
La programació es pot seguir a l'agenda de l'estiu que ha editat l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar on hi figuren totes les activitats que s'han organitzat al llarg d'aquest estiu, a més dels cursos, exposicions i tallers per part de les entitats locals i les diferents àrees municipals.
Vicent Llaó destaca sobre l'ampli ventall d'activitats que, "hem d'agrair la col·laboració de diverses empreses del poble amb algunes activitats, per tant no ho fa tot l'ajuntament. Hem pogut fer una agenda amb 68 activitats, pràcticament diàries i amb dies amb diversos actes alhora. Esperem que la gent que ens visita es pugui emportar un bon record del poble i la gent d'aquí que en pugui gaudir. Esperem la comprensió dels veïns, ja que hi ha activitats programades als carrers i en hores de matinada, però entenem que són dos mesos, que tothom ha de viure".
Aquesta agenda es pot trobar en bars, restaurants, comerços i llocs públics de la població, a més de la pàgina web  i l'APP de Turisme de l'Ametlla de Mar.


respostes a "Sinsajo 2, Los Juegos del Hambre, enceta avui e..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 813,85 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007