Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cinema a la fresca

04 . Jul, 2013 a les 08:09
per otomas a La notícia del dia
2405 reproduccions
La regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ja te tancat el calendari de projeccions del cicle de Cinema a la Fresca, projeccions de pel·lícules d'estrena a l'aire lliure que gaudeixen d'un important seguiment, tant per la gent de la població, com pels visitants que passen les vacances a l'Ametlla de Mar.
Aquest any però, pensant el públic estranger, a més de les sis projeccions habituals, s'han programat dos projeccions de pel·lícules en versió original i subtitulades. De fet, els cinèfils diuen que sempre és més atractiva la V.O i sentir les autèntiques veus dels actors protagonistes, que no pas les veus de doblatge.
Les projeccions habituals tindran lloc els dimarts i com en els darrers anys a la Plaça del mercat a les 22h, mentre que les pel·lícules en Versió Original es projectaran els divendres també a partir de les 22h i a la Plaça del Bon Repòs.
El cicle començarà el dia 9 de juliol amb la pel·lícula  Iron Man 3, el dia 16 de juliol, Rompe Ralph, el 23 de juliol, Monstres University, el 2 d'agost The Host V.O, el 6 d'agost, la nova versió de Superman, l'Home d'Acer, el 13 d'agost, Els Becaris, el 16 d'agost, Oz Un mon de Fantasia V.O i la darrera projecció tindrà lloc el dia 20 d'agost, El Llanero Solitari.


respostes a "Cinema a la fresca"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 643,77 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 100
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007