Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Èxit d'assistència del cinema a la fresca

23 . Ago, 2013 a les 08:25
3033 reproduccions
Monstruos University va tancar el cicle de cinema al municipi on s'han projectat sis pel·lícules al llarg del juliol i l'agost. A més, una de les novetats enguany han estat els dos films en VO projectats al Parc del Bon Repòs.

La pel·lícula infantil, Monstruos University, va ser l'encarregada ahir de tancar el cicle de cinema a la fresca. Una pel·lícula que va tenir un gran èxit d'assistència. "La veritat és que la pel·lícula que vàrem projectar per tancar el cicle va comptar amb molt de públic. Fins i tot es van acabar les cadires. Una mostra més del seguiment que té aquesta activitat ja clàssica els estius al municipi",  explica la Regidora de Festes, Eva del Amo.
En total, s'han projectat sis pel·lícules, de diversos gèneres, al llarg del juliol i l'agost a la plaça del mercat. A més, una de les novetats enguany han estat els dos films en VO subtitulades destinades al públic estranger projectats al Parc del Bon Repòs. Una experiència que segons del Amo "no ha tingut l'acceptació desitjada i que és poc probable que es repeteixi l'any que vinent". El que sí que es repetirà és el cicle de cinema  a la fresca que és un clàssic dels estius a l'Ametlla de Mar i un dels incentius per gaudir de vetllades sota les estrelles i del cinema de cartellera de manera gratuïta.respostes a "Èxit d'assistència del cinema a la fresca"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,19 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007