Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

1.500 persones gaudeixen del cinema a la fresca a l'Ametlla de Mar

19 . Ago, 2015 a les 13:31
per otomas a Ajuntament
1933 reproduccions
El cinema a la fresca a l'Ametlla de Mar ahir va posar punt i final a un cicle de cinema sota les estrelles amb èxit de públic. Així, la pel·lícula d'animació infantil el Libro de la Vida va ser l'encarregada de cloure l'activitat fins l'any vinent. De fet, tot i el canvi d'ubicació s'ha mantingut la participació d'una de les activitats clàssiques per a tota la família que formen part de l'agenda estiuenca de l'Ametlla de Mar. Enguany s'ha canviat la plaça del mercat per la del Bon Repòs.
"Estem molt satisfets perquè el temps ens ha acompanyat i hem pogut fer totes les sessions. Després de canviar la ubicació, enguany a la plaça del Bon Repòs, un nou espai molt ben situat,  estem contents pel nombre de públic en aquesta nova situació", subratlla Vicent Llaó, regidor de Festes i Cultura.
Pel que fa a les pel·lícules  n'hi ha hagut per a tots els gustos. Això sí mantenint l'essència d'aquesta activitat per  a tots els públics.  Aquesta peculiar cartellera s'inicià al juliol amb Los juegos del hambre, Sinsajo, I part. La segona cita cinematogràfica va ser Dragón 2, i després Mortadelo y Filemón.  A l'agost s'han pogut veure a la gran pantalla els herois de Marvel amb Los Vengadores 2, i la cenicienta.


respostes a "1.500 persones gaudeixen del cinema a la fresca..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 681,73 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007