Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Xerrada sobre recreació històrica

26 . Feb, 2013 a les 12:40
per otomas a La notícia del dia
2199 reproduccions
"La recreació històrica", aquest és el títol i el tema de la xerrada-col·loqui que tindrà lloc aquest dissabte, a les sis de la tarda, al Centre d'Interpretació de la Pesca (CIP). Una xerrada organitzada per l'associació cultural la Cala Cultura i que anirà a càrrec d'Eloy Carbó, membre de l'associació COTA 402 i del grup de recreació històrica Agrupació FARE. Eloy Carbó és autor i traductor especialitzat en història militar contemporània i en enginyeria aeronàutica. Ha estat cap de redacció a RBA. A més, ha estat assessor d'astronàutica de la National Geographic Society. D'altra banda, Carbó ha publicat sobre història de la Guerra Civil espanyola i arquitectura naval. Com ha recreador ha estat membre fundador dels grups Ejército del Ebro, Ispaniets i Agrupación FARE, i ha recreat a França i Itàlia. Aquesta Agrupació de recreació històrica que representa a las forces menys conegudes que van servir al bàndol republicà durant la Guerra Civil.
"Crec que serà una xerrada amena i molt interessant. Per tant, des de la Regidoria de Cultura animem a tothom a que vingui a la xerrada-col·loqui organitzada per la Cala Cultura. A més, al CIP també tindrem objectes relacionats amb la recreació històrica exposats aquest dia", Dani Boquera, tècnic de la regidoria de Cultura i membre de la Cala Cultura.
La Cala Cultura, que compta amb una desena de membres, ha realitzat diverses xerrades sobre patrimoni, astronomia i parla calera. Sovint l'escenari d'aquestes xerrades ha estat el CIP que ha servit de plataforma de diverses iniciatives culturals.
Exposició permanent de malacologia al CIP
Actualment, el CIP compta amb una exposició permanent de malacologia, de mol·luscos, on es poden trobar un centenar de peces de diverses espècies. Des de la Regidoria de Cultura, Dani Boquera, subratlla que aquesta exposició és possible gràcies al treball Vicent Subirats i Lluís Brull qui va inventariar el material a part de cedir part de la seva col·lecció de particular.
Aquesta exposició oberta al públic des de l'estiu esta ubicada amb dos vitrines que es van adquirir gràcies  a una subvenció de la Diputació de Tarragona per l'adquisició de materials i equipaments culturals.


respostes a "Xerrada sobre recreació històrica"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 141,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007