Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Francesc Homs, Conseller de la Presidència, visita l'Ametlla de Mar

12 . Jun, 2013 a les 08:32
per gfigueres a La notícia del dia
1974 reproduccions
En al seva visita Homs va fer declaracions sobre la finalització de l'A7. També va explicar que la Generalitat ha encarregat una anàlisi sobre la demografia de Catalunya davant el debat sobre la reforma de les pensions.  El conseller també va opinar sobre qüestions d'actualitat com els recents canvis en els magistrats del Tribunal Constitucional.

Francesc  Homs, Conseller de la Presidència de la Generalitat va visitar dissabte, 8 de juny, l'Ametlla de Mar en una visita institucional. Homs va signar al llibre d'honor de l'Ajuntament acompanyat de L'alcalde de l'Ametlla de Mar i regidors. També el va acompanyar en la seva visita el calero Josep Martí, secretari de Comunicació de la Generalitat.
"Aquests dies l'Ametlla de Mar està celebrant les Jornades del Peix Blau. Aquest tipus d'iniciatives són les que fan poble i donen vida ja que ajuden a dinamitzar econòmicament el municipi. Creen activitat productiva, gastronomia, lleure, consum, i en una època com la que estem aquest tipus d'iniciatives és el que necessitem" subratllà Francesc Homs, Conseller de la Presidència.
En la seva visita el Conseller de la Presidència també es va posicionar sobre la reivindicació territorial de la finalització de l'A7. "El que no s'entén, una vegada més, és amb quin criteri realitza el Govern Espanyol les infraestructures. No s'entén que aquest tram d'autovia amb una alta càrrega de trànsit, ja que es troba al corredor del Mediterrani, no sigui una prioritat. Des del Govern de la Generalitat, per tant, donem tot el nostre suport a les administracions locals en aquesta demanda territorial", subratllà.
Francesc Homs va avançar que davant alguns indicadors preocupants sobre l'envelliment de la població catalana, i enmig del debat de les pensions, que ha defensat com a necessari, la Generalitat ha encarregat al Consell Assessor de Desenvolupament Sostenible un anàlisi en profunditat sobre el futur de la demografia de Catalunya i la proposta de mesures per evitar que la situació sigui insostenible
D'altra banda, Homs va posar l'accent en algunes qüestions de l'actualitat com la renovació d'un terç del Tribunal Constitucional que certifica el gir cap al conservadorisme. En total, ha canviat quatre magistrats. Dos els ha nomenat el Consell General del Poder Judicial: el català i progressista Juan Antonio Xiol i el conservador Santiago Martínez-Vares. I dos més el govern espanyol: els conservadors Enrique López i Pedro González-Trevijano. Homs recordà que "l'agressió vers l'Estatut pel Tribunal Constitucional ha precipitat a Catalunya al context actual".


respostes a "Francesc Homs, Conseller de la Presidència, vi..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 877,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 142
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007