Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Dissabte tindrà lloc l'entrega dels Premis Literaris de l'Ametlla de Mar

17 . Jun, 2016 a les 14:20
per drodriguez a La notícia del dia
1564 reproduccions
Ja han passat sis mesos des de l'anunci, al desembre, de la renovació i canvi de format dels Premis Literaris de l'Ametlla de Mar que des d'aleshores coordina el col·lectiu Calacultura, amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament. Aquest dissabte serà la 'mise-en-scène' amb el lliurament dels tres premis locals: el XXIV Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar, el VII Premi Nit de Poesia al carrer i el I Premi Infantil i Juvenil Nit de Poesia al carrer.

El canvi de model sembla que ha donat bons resultats, i és que s'han presentat 28 treballs de poesia -cal destacar el canvi de format a 350 versos- i 21 de narrativa, amb treballs procedents fins i tot de Mallorca. Per ambdós treballs guanyadors, el premi consistirà a publicar el treball a l'editorial Pagès Editors, en dues col·leccions de prestigi. A banda, rebran 500 i 1000 € en metàl·lic, respectivament.

Paral·lelament, i com a prèvia a aquest acte de lliurament dels Premis Literaris de l'Ametlla de Mar, es farà una la I Mostra Oberta de Poesia i Narrativa, on participaran una quinzena de persones fent una lectura de textos i una exposició de llibres. Començarà a les 19.00 h a la Plaça Joan Miró, indret on a les 22.00 h tindrà lloc l'entrega de premis i el tradicional recital poètic que organitza Calacultura any rere any.


respostes a "Dissabte tindrà lloc l'entrega dels Premis Lite..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 656,12 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 35
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007