Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Lluís Hernàndez i Sandra Blanch, guanyadors dels premis de Narrativa i Poesia de l'Ametlla de Mar

19 . Jun, 2017 a les 19:00
per drodriguez a La notícia del dia
1924 reproduccions
Posada de llarg del col·lectiu CalaCultura en el lliurament dels Premis Literaris de l'Ametlla de Mar. Dissabte al vespre, van concentrar més d'un centenar de persones a la plaça Joan Miró per assistir a la mostra oberta, al concert de l'ensemble de guitarres i al recital poètic i narratiu sobre la llibertat que va donar pas a l'entrega de premis.

El premi veterà de la població, el de narrativa, compleix el seu quart de segle enguany. En aquesta 25a edició, el premiat és Lluís Hernàndez Solani, de Palafolls, amb l'obra 'Professional', una prosa de camí cap al gènere negre. Hernàndez ens comenta que busca jugar amb els lectors «perquè s'avinguin a descobrir qui és realment el narrador de la història».

En el cas del premi de poesia, la barcelonina Sandra Blanch Vidal va guanyar amb el poemari 'Explicar les punxes'. Serà la seva primera obra publicada, amb el qual el col·lectiu es mostra satisfet per complir amb un dels seus objectius que és donar veu als autors emergents. Blanch ens explica que «l'obra és un viatge de parella, des d'una emocionalitat fosca fins al cosmos».

Tots dos treballs estaran publicats en col·leccions de Pagès Editors. Pel que respecta al Premi Infantil i Juvenil, van endur-se els diplomes Eva Beortegui Bonfill en primària, Maria Comes Garcia en ESO, i Alexandra Blanch Fortuna en Batxillerat. També es va premiar Sílvia Panisello Cabrera i Maria Dolores Pérez Martínez en votació popular de la mostra oberta.

Una nit dedicada a la literatura que va tenir, fins i tot, una aparició de Lluís Llach a l'inici de l'acte projectat en la gran pantalla on s'hi va veure el muntatge audiovisual 'Somniem'. El coordinador dels Premis Literaris, Joan Callau, subratlla que «és un pas endavant per l'escenificació, molt més agosarada que l'any passat, i per la complicitat del públic».


respostes a "Lluís Hernàndez i Sandra Blanch, guanyadors del..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 752,91 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 339
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007