Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Publicades les bases d'enguany dels Premis Literaris de l'Ametlla de Mar

17 . Gen, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
2171 reproduccions
Aquesta setmana s'han publicat les bases dels Premis Literaris de l'Ametlla de Mar: el XXV Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar i el VIII Premi Nit de Poesia al carrer, els quals des de l'edició anterior són gestionats per CalaCultura. Les bases d'ambdós premis estan disponibles al web de l'Ajuntament i es poden consultar a les oficines de l'àrea de Cultura.

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i CalaCultura van arribar al compromís de cedir l'organització del Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar al col·lectiu, que ja gestionava el Premi Nit de Poesia al carrer. A partir d'aquí, es va prendre la decisió de canviar d'editorial, responsabilitat que des de la darrera edició té Pagès Editors, una de les editorials independents de més prestigi.

El fet, en primer lloc, d'unificar la gestió dels dos premis i, en segon, canviar d'editorial el Premi de Narrativa, ha fet que els premis hagin fet «un salt qualitatiu», segons el coordinador, Joan Callau. «Hem sortit al butlletí de novetats de l'editorial i en un altre, del Gremi de Llibreters, hi ha una crítica del premi. Crec que després del canvi de rumb anem pel bon camí» ha expressat.

A més, també es publicava per primera vegada l'obra guanyadora del Premi Nit de Poesia al carrer. Entre els canvis, es va ampliar fins als 350 versos l'extensió dels treballs de poesia, que fins al moment era d'uns 100 versos, deixant la dotació econòmica en 500 euros. I es va reduir la dotació econòmica del Premi de Narrativa de 3.000 euros als 1.000 euros actuals.

«Tot i la reducció econòmica del de narrativa» diu Callau, «s'han superat convocatòries anteriors i això vol dir que alguna cosa s'està fent bé. El que escriu entén que els nostres premis són una oportunitat per estar a primera línia de les novetats i molt ben cuidats per l'editorial».

Aquest any el jurat del Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar estarà format per Montse Palau, Maria Victòria Lovaina, Sílvia Manyans, Benjamí Torné i el mateix Joan Callau; mentre que el Premi Nit de Poesia al carrer estarà format per Rafael Haro, Albert Guiu, Pilar Casanova, Montse Oller i Joan Callau.


respostes a "Publicades les bases d'enguany dels Premis Lite..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 767,87 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 85
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007