Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La plaça Joan Miró torna a acollir la gran festa literària de l'Ametlla de Mar

16 . Jun, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1179 reproduccions
Un any més i amb la voluntat de donar a conèixer les veus literàries emergents, el col·lectiu CalaCultura, amb la col·laboració de l'Ajuntament, ha organitzat, aquest dissabte, la Nit de Poesia al Carrer. Una nit dedicada a la literatura en què la plaça Joan Miró s'omplirà de versos recitats, música i premis.

La vetllada s'iniciarà a les 19 h amb la II Mostra Oberta de Poesia i Narrativa. Poetes d'arreu de Catalunya recitaran els seus millors versos i el públic decidirà per votacions populars quin és el millor. Més tard, el grup de guitarres de l'EMMA oferirà un concert acústic.

A les 22 h es durà a terme el recital poètic i narratiu sota el tema de la llibertat, i el lliurament dels quatre premis locals: el II Premi Infantil i Juvenil, el Premi Mostra Oberta per votació popular, el XXV Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar i el VIII Premi Nit de Poesia al carrer.

Enguany, s'han presentat 20 obres en el cas de la poesia, i 15 de narrativa; totes elles d'arreu de Catalunya i del País Valencià, i fins i tot, un original d'Àustria. Una de les novetats d'aquesta edició ha estat la configuració d'un comitè de lectura encarregat de realitzar una primera selecció per facilitar la feina del jurat.

El coordinador dels Premis Literaris, Joan Callau, comenta que «primer feia una mica de por però ens hem adonat que ha sigut un encert. Si volem tenir un jurat mínimament de qualitat, el que hem de fer és no cansar-lo. De les 20 obres presentades a poesia han quedat 3 de finalistes i de les 15 de narrativa han quedat 4».

Uns dels organitzadors de la Nit de Poesia al Carrer, Ramon Gonzàlez, ha destacat que «quan una idea és bona s'ha de seguir fent, jo seria partidari d'ampliar una mica més els comitès. La idea és bona i fins i tot és exportable».


respostes a "La plaça Joan Miró torna a acollir la gran fest..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,64 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007