Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Es publiquen les bases dels renovats premis literaris de l'Ametlla de Mar

15 . Des, 2015 a les 14:20
per drodriguez a La notícia del dia
2619 reproduccions
Canvis en els premis literaris del municipi a partir de l'any vinent. Un acord entre la Regidoria de Cultura i el col·lectiu Calacultura, farà que aquests passis a coordinar el Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla. Una acció que permetrà donar un impuls a un premi de llarga trajectòria, que fa 24 anys que se celebra.

Paral·lament, el mateix col·lectiu seguirà convocant el Premi Nit de Poesia al carrer, que arriba a la setena edició amb una important novetat. El treball guanyador serà publicat a la col·lecció La Suda de Pagès Editors.

També se seguirà publicant el llibre guanyador del Premi de Narrativa, però es farà dins la col·lecció Lo Marraco de Pagès Editors. A més, els guanyadors dels premis de poesia i narrativa rebran 500 i 1000 € en metàl·lic, respectivament.

El regidor de Cultura, Vicenç Llaó, creu que aquest serà un impuls als premis literaris locals alhora que tindran més difusió. Per la seva banda, el coordinador dels premis, Joan Callau, aposta per aquest model perquè és una forma de què escriptors novells vegin publicats els seus primers treballs.

El jurat del Premi de Poesia el formen per Pilar Casanova, Montse Oller, Albert Guiu i Rafael Haro. El de Narrativa el componen Montse Palau, Maria Victòria Lovaina, Gabriel Piñol i Benjamí Torné. Als dos jurats hi estarà present Joan Callau com a coordinador dels premis.

Les bases d'ambdós premis estan disponibles des del passat 1 de desembre, i es poden demanar al correu electrònic calacultura@hotmail.com. L'admissió de treballs es tancarà el 21 de març de 2016.

L'anunci dels veredictes i el lliurament dels premis tindran lloc la nit del 18 de juny, en l'acte públic anual que el col·lectiu Calacultura organitza per lliurar els seus premi. Aquest any però, a l'escenari s'hauran de combinar més arts literàries.


respostes a "Es publiquen les bases dels renovats premis lit..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 727,92 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007