Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

11 . Gen, 2010 a les 13:44
2097 reproduccions
El primer butlletí de la setmana obre amb la notícia que el pintor de La Cala Joan Rebull ha estat l'encarregat de pintar el mural que presideix l'altar major de l'ermita del Mig Camí. I seguim amb la informació comarcal en la que són protagonistes les carreteres que han estat tallades o que s'han de utilitzar cadenes a conseqüència del temporal de neu. Després la informació es centra en les reaccions polítiques generades per la detenció de dos persones arran de les investigacions de mossos com a presumptes autors de l'incendi d'Horta de Sant Joan en el que van morir cinc bombers. I tornem a La Cala per donar-vos l'únic resultat del futbol que tenim. El juvenil va quedar 1-1 amb el Tortosa. La resta de partits no es van poder disputar, com ja pronosticaven divendres, per culpa del mal temps.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,45 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 7
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007