Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

09 . Mar, 2012 a les 14:51
1684 reproduccions
Tota persona interessada en adquirir el DVD recopilatori de les festes majors de la Candelera 2012, pot passar a encarregar-lo per la calartv, al segon pis de l'ajuntament.
( el preu 5 d'euros)

L'associació de propietaris Urbamar organitza per al diumenge dia 18 de març, a partir de les 12h del migdia al parc de tres  cales,  una parrillada popular. Els tíkets pel dinar és vendran al preu de 5d'euros el mateix diumenge.   botifarra, xistorra, cansalada, patates, pa, vi i aigua)

La parròquia organitza una romeria a  Lourdes els dies 27 28 i 29 d'abril, per més  informació, podeu passar per  l'església a partir de les 7 de la tarda.

La societat cultural esportiva i recreativa comunica a tots els seus associats que  s'han posat al cobrament la quota anual de soci  2012.
per efectuar el pagament dels rebuts pendents, podeu passar per l'oficina de la societat  tots els dilluns i dimecres ( excepte festius ) de les 6h a les 8h de la tarda, data límit per efectuar el pagament, dilluns dia 16 d'abril de 2012. Recordem que l'incompliment d'aquesta norma estutària, fa perdre la titularitat de soci.

S'ha perdut una arracada amb tanca d'or amb una perleta blanca i un brillantet amb molt de valor sentimental.
si algú l'ha trobat, que és posi en contacte amb la policia local o la calartv. Se li agrairà!

El servei de recaptació municipal informa que s'han posat al cobrament els rebuts de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica i les plaques dels gossos corresponents a l'exercici 2012. Recordem l'horari de l'oficina de recaptació:  de dilluns a divendres, de les 9 h. del matí a  les 2h de la tarda.

La regidoria de festes comunica la  pel·lícula    en  cartellera   per   divendres 16  de març,  a  les 10h de la nit  a  la sala de la  societat:
" SHERLOCK HOLMES, JUEGO DE SOMBRAS"
 
La direcció general del medi natural recorda a totes les persones que vulguin cremar restes agrícoles, han de passar per l'ajuntament a buscar la nova autorització i la seva normativa, també han de donar un número de telèfon mòbil.

 
L'ajuntament de l'Ametlla de Mar comunica que fins al 31 de març la primera mitja hora  a l'aparcament municipal de les escoles velles és gratuïta.


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 783,67 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007