Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El projecte de 6 joves de l'Institut Candelera seleccionat pel «Repte Emprèn 2016»

29 . Abr, 2016 a les 12:43
per gfigueres a La notícia del dia
1478 reproduccions
Un equip de sis alumnes de l'Institut Mare de Déu de la Candelera de l'Ametlla de Mar han estat seleccionats pel jurat del Premi Repte Emprèn 2016 per participar en el Campus d'Emprenedoria que se celebrarà del 4 al 7 de maig al municipi barceloní de Tiana.
L'equip guanyador de la població ha estat «Imparables», amb el projecte «Earsays», creat pels alumnes de primer de batxillerat Ramon Pitarque, Marc Martí, Pere Sánchez, Jener Zavaleta, Jordi Mañé i Albert Bardí; tots tutoritzats per la professora de tecnologia Leyre Vicent.
Es tracta d'una aplicació mòbil per a persones amb problemes auditius que detecta els sons quotidians i avisa l'usuari amb una vibració i un dibuix a la pantalla del so que s'està reproduint. És un projecte senzill i pràctic que pot ajudar a més de 360 milions de persones en tot el món.
Aquest és un premi d'àmbit estatal, on s'hi han presentat més de 1300 projectes. El projecte dels alumnes caleros està dins dels 35 millors d'enguany. En el Campus tindran l'oportunitat de viure una experiència única de formació i a la vegada tenen el repte de presentar el seu projecte a l'auditori del CosmoCaixa de Barcelona.
Els cinc millors equips seran premiats amb un viatge formatiu a Sillicon Valley on tindran l'oportunitat de visitar empreses tecnològiques, assistir a tallers, i de desenvolupar el seu projecte en l'ecosistema d'innovació i emprenedoria més conegut del món.


respostes a "El projecte de 6 joves de l'Institut Candelera ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 187,50 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007