Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els alumnes de l'Institut Mare de Déu de la Candelera donen una nova vida als ordenadors

09 . Feb, 2015 a les 14:25
per otomas a La notícia del dia
2154 reproduccions
Els alumnes de l'Institut Mare de Déu de la Candelera de l'Ametlla de Mar donaran una altra vida als ordenadors. En concret, els alumnes de 4at d'ESO es troben treballant en un projecte a l'assignatura d'informàtica, guiada pel professor Roman Sánchez, de reutilització d'aparells electrònics, bàsicament PC's. L'objectiu es que aquests 14 alumnes recuperin peces i donin vida a nous ordenadors. A l'acabar el curs, aquests nous PC's es lliurin a entitats socials del municipi que ho necessitin.
" Aquest projecte va sorgir a través d'unes jornades d'emprenedoria que es van realitzar l'any passat i gràcies a la iniciativa del professor d'informàtica Roman Sánchez. Estic segur que aquesta experiència serà profitosa pels alumnes", explica Xavier Sánchez, Director de l'Institut Mare de Déu de la Candelera.
Les peces a reutilitzar, segons el director del centre, s'obtindran a través de la col·laboració de la Regidoria de Medi ambient de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Per aquest motiu Sánchez ha fet una crida a la població a que si tenen un ordenador vell que no poden arreglar que els duguin als dos punts de recollida al Centre d'Interpretació de la Pesca (CIP) i al IES.
Com a precedent, aquesta experiència es va dur a terme a Amposta on es van obtenir bons resultats.


respostes a "Els alumnes de l'Institut Mare de Déu de la Can..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 656,74 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007