Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els alumnes de l'INS Candelera realitzen un projecte d'aprenentatge i servei basat en fabricar sabons artesanals

07 . Abr, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1685 reproduccions
Cada any, els alumnes de tercer d'ESO de l'Institut Candelera realitzen l'anomenat APS, un projecte d'aprenentatge i servei en el qual els alumnes col·laboren amb la població. Enguany, l'objectiu ha estat dinamitzar les biblioteques. El projecte ha consistit en elaborar sabons artesanals, dins l'assignatura de Física i Química, i exposar-los a la Biblioteca Dr. Frias.

Els sabons elaborats són ecològics fets amb oli reutilitzat, sosa càustica i aigua. Un cop mesclats els ingredients, els alumnes van afegir el colorant i ho van repartir pels motlles, on s'han solidificat. «Realment ens ha agradat molt fer-lo perquè podíem tirar una mica per on nosaltres pensàvem. La veritat és que han sortit molt bé», explica l'alumna Anna López.

Els diferents grups d'alumnes han exposat el projecte dimarts, dimecres i dijous a la Biblioteca. Estela Albert, professora de Física i Química, ha qualificat la presentació i el projecte en general d'exitós. «Veient el resultat d'avui, que hem aconseguit emplenar la biblioteca i han fet una presentació molt correcta, ha estat tot un èxit», destaca.


respostes a "Els alumnes de l'INS Candelera realitzen un pro..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007