Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els alumnes de l'Institut Mare de Déu de la Candelera donen un ordenador a l'entitat Dones Endavant, en el marc del projecte Reviure

25 . Jun, 2015 a les 14:53
per otomas a La notícia del dia
2395 reproduccions
Des de  l'Institut Mare de Déu de al Candelera de l'Ametlla de Mar aquest matí, a la sala d'actes de l'Ajuntament, s'ha fet el lliurament d'un ordenador reparat pels alumnes en el marc del projecte Reviure,  a l'entitat Dones Endavant.
Roman Sánchez és un dels professors que van idear aquesta iniciativa que s'ha fet realitat gràcies  a l'esforç dels alumnes del centre: "aquest projecte consta de la recuperació de peces d'ordenador i reutilització per donar-los una nova vida en forma d'ordenador, però també la realització d'un hivernacle amb un sistema de reg creat per nosaltres. Crec que aquest projecte aporta molts d'aspectes positius als alumnes que han gaudit de l'experiència educativa".
Per la seva part des de Dones Endavant, Cinta Garcia, ha agraït la tasca dels alumnes i del centre educatiu de l'Ametlla de Mar.
Recordem també que aquest projecte es mostrarà al Fòrum Impulsa 2015 a Girona , aquest divendres  26 de juny . Un fòrum presidit per la reina d'Espanya, i princesa de Girona, Letícia Ortiz. I és que el projecte del centre de l'Ametlla de Mar ha estat escollit , juntament  amb l'Escola Carme Guash de Figueres, entre més d'una vintena de centres d'arreu de Catalunya.
El projecte Reviure ideat per tres professors del centre calero ha obtingut, així, el reconeixement de la Fundació Trilema, una entitat que vetlla per la investigació i transformació al món educatiu. I també, de  la Universitat de Vic, i la Fundació Princesa de Girona.


respostes a "Els alumnes de l'Institut Mare de Déu de la Can..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007