Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Calacultura convoca el 1r Premi Infantil i Juvenil Nit de Poesia al Carrer

18 . Mar, 2016 a les 11:40
per gfigueres a La notícia del dia
1070 reproduccions
Els estudiants de primària i secundària de la població tenen la possibilitat de participar en un nou premi literari que ha impulsat el col·lectiu Calacultura de l'Ametlla de Mar. Es tracta del primer Premi Infantil i Juvenil Nit de Poesia al Carrer pensat perquè el jovent del municipi escrigui poesia i s'impliqui en la cultura local. Aquest premi, que es realitza paral·lelament amb el setè Premi Nit de Poesia al Carrer, se suma als Premis Literaris de l'Ametlla de Mar que enguany, per primer cop, coordina totalment Calacultura.
"Era una oportunitat perquè aquells joves que poguessin tenir una mica de sensibilitat per la poesia poguessin tenir un estímul" explica el coordinador dels premis, Joan Callau. Els directors de l'Escola Sant Jordi i l'Institut Mare de Déu de la Candelera, Fàtima Garcia i Javier Sánchez, destaquen aquesta iniciativa. Garcia explica que "és una manera de fomentar les ganes d'escriure" i que els alumnes se'n poden beneficiar. "Crec que tot el que sigui motivar la creativitat dels alumnes en el món literari és una oportunitat que s'ha d'aprofitar" comenta Sánchez.
S'estableixen tres categories: la d'educació primària, pels alumnes de l'Escola Sant Jordi, i la d'ESO i la de Batxillerat, pels alumnes de l'Institut Mare de Déu de la Candelera. Hi ha temps fins al 29 d'abril per entregar els poemes. L'anunci del veredicte i el lliurament del premi tindran lloc la nit del 18 de juny en el marc de la Nit dels Premis Literaris Calacultura.


respostes a "Calacultura convoca el 1r Premi Infantil i Juve..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,28 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007