Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Creu Roja i el Banc Santander recullen joguines i aliments

18 . Des, 2012 a les 13:15
per otomas a La notícia del dia
2416 reproduccions
Creu Roja de l'Ametlla de Mar, amb col·laboració amb Banc Santander, realitzen aquets dies una campanya de recollida de joguines i aliments de primera necessitat. Tothom que vulgui sumar-se aquesta iniciativa solidària només cal que porti joguines, noves, i aliments a les oficines del Banc Santander fins al 28 de desembre. Des de Creu Roja, la seva Secretària Pilar López, subratlla la importància de la col·laboració i solidaritat de la gent en aquests temps de crisi. I és que actualment, l'entitat ajuda a través de lots d'aliments a una seixantena de famílies, de les quals la meitat són nacionals.

"Enguany el Banc Santander recull el menjar i els aliments. Nosaltres ho recollirem el 28 de desembre i després ho distribuirem. Esperem recollir moltes joguines pels nens i nenes de les famílies a les que ajudem", subratlla Pilar López, Secretària de Creu Roja.

Creu Roja a l'Ametlla de Mar treballa durant tot l'any per  a la gent necessitada no només per la campanya de Nadal. Un exemple són els kits d'aliments per a la gent gran que s'han lliurat aquest mes de desembre. A més, enguany s'han ajudat a famílies a través d'ajudes escolars.

Tota la gent que vulgui informació només cal que passi per les oficines de la Creu Roja al passeig marítim. L'horari d'atenció és  de 10 del matí a 13 de la tarda, de dilluns a divendres.


respostes a "Creu Roja i el Banc Santander recullen joguines..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,37 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007