Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cursa dels 10 quilometres

10 . Set, 2014 a les 14:22
per fcallau a La notícia del dia
2859 reproduccions
Èxit de la 5a Cursa dels 10 Qm la Cala
A nivell competitiu, els atletes locals Gerard Marsal  i Vicent Garcia van entrar en la 2a i 5a posició respectivament.

El passat diumenge 7 de setembre va tenir lloc la 5a Edició de la Cursa 10 Qm La Cala, cursa organitzada pel Club Esportiu La Cala inclosa a la Running Sèries Terres de l'Ebre.
Van finalitzar la cursa 136 atletes dels quals 111 en categoria masculina i 25 en femenina. La cursa es va desenvolupar pels llocs més emblemàtics de la població,  dels quals 5 quilòmetres van transcórrer pel casc urbà i la resta per indrets on els atletes van poder gaudir dels paisatges de la costa calera.
El guanyador en categoria masculina va ser Sergi Hidalgo del Runnersworld Tarragona amb un temps de 34:54, 2n va quedar l'atleta local Gerard Figueres Marsal, del Club Esportiu La Cala, amb un temps de 35:56 i  la 3a posició  va ser per Xavier Alquezar del Team Flowers, amb un temps de 36:52.
Pel que fa a la guanyadora en categoria femenina, va ser Pilar Rus del Borges Trail AAEET de Valls, amb un temps de 42:33, 2a Paquita Giménez de l'Esquadra, amb un temps de 44:38 i 3a Neus Espinach del Trail Roquetes, amb un temps de 44:54.
En categoria local Masculina Gerard Marsal Figueres, que va entrar en la 2a posició general amb un temps de 35:56, va ser el 1r classificat, seguit de Vicent Garcia Argentó que va acabar en la 5a posició general amb  37:11 i en la tercera i quarta posició local van entrar Àlex Méndez Pastó amb un temps de 40:55 i Edgar Aliau Marín amb 43:07 , tots dos del Club Esportiu la Cala.
En categoria local Femenina la 1a classificada fou Jordina Peña Margalef, seguida de les germanes Ariadna i Martina Comes Escoda i de Nati Garcia Zaragoza, totes del Club Esportiu la Cala.
Els organitzadors han agraït la implicació i col·laboració desinteressada de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Policia Local, Mossos d'Esquadra, el SUM, Secretaria d'esports de les Terres de L'Ebre, Hotel el Port, Super-unic, Pub Fòrum, Peixos Guzmán, Fruits Vila, Grup Cobega, Croissanteria Neus, Forn Bomba, Forn Antonet, Burguer, la Cala BIKERS, pares, mares, familiars, amics i amigues i gent de l' entorn, per fer possible un altre any els 10 Qm La Cala!


respostes a "Cursa dels 10 quilometres"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 932,34 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007