Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cursa 10 Q

10 . Set, 2015 a les 09:30
per fcallau a La notícia del dia
1831 reproduccions
Lluisma Mas Càceres s'imposa a la Cursa dels 10 Q La Cala
Vicent Garcia en categoria masculina i Martina Comes en categoria femenina van ser els primers locals a la classificació.

El passat diumenge dia 6 de setembre va tenir lloc la 6a edició de la Cursa dels 10 quilòmetres la Cala, que organitza anualment el Club Esportiu La Cala. Amb un traçat que va combinar el recorregut urbà amb paratges de gran bellesa natural, la cursa, que forma part de les Running Series de les Terres de l'Ebre, fou tot un èxit. Finalment 117 atletes van finalitzar la prova que va tenir la sortida i l'arribada a la Plaça del Mercat.
El guanyador absolut fou Lluisma Mas Càceres que va trigar 33'29'' en completar el recorregut. A la segona posició i a molt poca distància es va classificar Xavi Queralt Forcadell de Fondistes Amposta amb un temps de 33'38''. Va completar el podi Yassine Ouhdadi del Team Flowers amb un temps de 34'33''.
En la categoria femenina la victòria fou per a Paquita Giménez Roig de l'Esquadra amb un temps de 43'19''(44 general), seguida per la calera Martina Comes Escoda del Club Esportiu La Cala amb un temps de 43'34''(47 general) i a la tercera posició Patricia Jauregui amb 43'45''(52 general).
Si parlem de la participació local, Vicent Garcia Argentó fou el millor classificat amb un temps de 36'20''(11  general). El segon local fou Josep Carbajales Garcia del Club Esportiu La Cala amb un temps de 38'26''(18 a la general), mentre que en tercera posició va entrar Ramon José Chimeno del Club Esportiu La Cala amb un temps de 38'39(20 general).
També es va fer entrega d'un trofeu al membre de més edat del Club Esportiu La Cala, Jose Luis Medrano Jurado, que amb 74 anys va fer un temps de 55:31.

El Club Esportiu La Cala ha volgut mostrar el seu agraïment a la implicació i col·laboració desinteressada de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Policia Local, Mossos d'Esquadra, Ambulància, Diversport,  Super-Unic, Hotel el Port, Hotel l'Ametlla de Mar, Fruits Vila, Agrària Ametlla, Coca Cola Iberian Partners, Peixos Guzmán, Croissanteria Neus, Forn Bomba, Forn Antonet, Cima Dynamic, la Cala Bikers, pares, mares, familiars, amics i amigues i gent de l'entorn, per fer possible un altre any els 10 QM LA CALA.


respostes a "Cursa 10 Q"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 737,80 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007