Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Triatló

22 . Set, 2015 a les 14:41
per fcallau a La notícia del dia
1927 reproduccions
Albert Parreño i Eva Wutti guanyadors al TunaRaceBalfegó Triatló

Presència estel·lar de la triatleta austríaca Eva Wutti a la II Edició TunaRaceBalfegó Triató a l'Ametlla de Mar – Terres de l'Ebre, camí del Campionat del Món Ironman. El primer local fou Vicent Garcia Argentó que es va classificar 16è. Victòria en la modalitat de relleus per equips per a la formació calera Rafel Martí/Miquel Comes/Martí Comes.

L'Ametlla de Mar va acollir el passat dissabte dia 19 de setembre una nova experiència esportiva TunaRaceBalfegó. El Triatló va tenir les modalitats Olímpica Individual, Olímpica relleus i Sprint Individual en les que van participar 300 triatletes.

El triatleta barceloní Albert Parreño va aconseguir la victòria absoluta en la modalitat Olímpica amb un temps de 2h 4' 35", liderant la prova en solitari des de l'inici. El van acompanyar al podi l'ampostí Xavi Queral i el palamosí Gerard Figueres. El primer atleta calero en classificar-se fou Vicent Garcia Argentó ,en la 16a posició, amb un temps de 2h 22' 59''. El segon local fou Joan Ferri, en la posició 43a amb un temps de 2h 37' 23''i Blai Aragón va entrar en tercera posició local i 83è a la general amb un temps de 2h 53' 04''.

La jove triatleta austríaca Eva Wutti, en plena preparació del Campionat del Món Ironman, es va imposar en categoria femenina, arribant a més en tercera posició absoluta en 2h 9' 12", Leonor Font i Elektra Garcia van ser segona i tercera respectivament.

En la modalitat de relleus per equips hi va haver victòria calera amb l'equip format per Rafel Martí, Miquel Comes i Martí Comes, que amb un temps de 2h 15' 57'' es van imposar a la classificació general per davant d' Aleix, Santiago i Ramon amb 2h, 19' 09'' i Jordi, Ricard i Pau amb 2h 19' 54''. Els altres equips locals millor classificats foren el format per Fran, Samuel i Xavier 4rts a la classificació amb un temps de 2h 22' 23'' i en la 8a posició l'equip format per Miquel, Miquel i Àlex de 2h 39' 06''.

En aquesta segona Edició de la TunaRaceBalfegó Triathlon es va realitzar per primera vegada la modalitat Sprint. En categoria masculina Pol Senabre va resultar guanyador amb un temps de 1h 1' 59", seguit molt de prop per Manel Zuñiga i va completar els llocs d'honor Guillem Samaniego. Els primers locals en aquesta modalitat foren Joan Garcia Borràs, 40è, amb un temps de 1h 20' 35'', seguit en 49a posició per Dani Aixart amb un temps de 1h 21' 26'' i 67è, Macià Garcia Borràs amb un temps de 1h 26' 40''. Nuria Florencio va parar el cronòmetre 1h 14' 1" i va aconseguir la victòria en categoria femenina, la van acompanyar Laura Luetich i Laura Pérez al podi. La primera calera fou Núria Llambrich, 66a a la general i 7a a la classificació femenina amb un temps de 1h 26' 39''.

En el marc de Triatló va tenir lloc TunaRaceBalfegó Erika Villaécija experience 100% aigües obertes, l'atleta olímpica ambaixadora de la marca, va organitzar 2 jornades formatives que incloïen Tecnificació, Bany entre Tonyines i Travessa de natació.

El proper 2 d'octubre TunaRaceBalfegó tancarà el calendari d'esdeveniments amb el repte solidari TunaRaceBalfegó Ultraman Pep Sànchez.


respostes a "Triatló"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 108
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007