Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar acull els Ebre Líders

07 . Jun, 2013 a les 15:10
per gfigueres a La notícia del dia
2886 reproduccions
Uns premis populars de les Terres de l'Ebre que atorguen anualment  el Més Ebre i el Canal TE. I és que prop de 600 persones procedents de la societat civil ebrenca assisteixen avui en aquest acte al port de la Cala.

Aquesta vespre el port pesquer de l'Ametlla de Mar acull el lliurament de la quarta edició dels premis Ebrelíders. Uns premis populars de les Terres de l'Ebre que atorguen anualment  el Més Ebre i el Canal TE. I és que prop de 600 persones procedents de la societat civil ebrenca assisteixen avui en aquest acte.
Els guanyadors dels Ebrelíders 2012 han estat:
En la categoria ebrenc de l'any- Juanjo Rovira,  tècnic del Bítem que s'ha consolidat com a Director del MIC, torneig prestigiós de futbol base. Glòria Espuny ,guanyadora de Maior de l'any, col·laboradora de l'emissora la Plana Ràdio, i Xavi Llambrich en la de Joventut, col·laborador de Ràdio del Delta de l'Ebre. I en la categoria d'empreses i industria Mistral Bonsai. Pel que fa a Comerç Local la guardonada ha estat l'hort d'arsis. Pel que fa a projecció cultural, ecològica i popular el premi ha estat per la colla castellera Xiqüelos i Xiqüeles del delta. En Gastronomia i Turisme el premi també ha recaigut al Delta de l'Ebre amb el llibre "Cuina del Delta de l'Ebre" receptes de l'associació de Dones de la Cava. Pel que fa al Mon associatiu el guardó ha estat per Animanaturalis. L'IN Memoriam per Pau Miret HUC, metge impulsor del Banc de Sang a les TE,  dins d'Esports individuals per Josep Gombau, tècnic del Kitchee de Hong Kong, que va revalidar el títol de lliga, l'any passat. I dins  Esport col·lectiu per Itziar Mulet i Roser Fornós, dos nenes de 10 anys que han conseguit el tercer lloc al campionat europeu de Twirling d'Amsterdam 2013,. El premi pataca 2012 se l'han endut els imputats pel cas de la cooperativa de l'Aldea.
A l'acte tocaran Xeic i els Sirgadors.


respostes a "L'Ametlla de Mar acull els Ebre Líders"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 758,27 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007