Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Informació dels aliments

26 . Nov, 2014 a les 12:50
per otomas a Ajuntament
1418 reproduccions
Jordi Vendrell, veterinari de l'Ametlla de Mar, com a representant de l'Agència Catalana de Salut, amb el suport de la regidoria de Sanitat de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha realitzat, aquest dimecres, una xerrada sobre la nova normativa europea que marca la informació que s'ha de donar als consumidors dels ingredients i al·lèrgens dels aliments. La xerrada que ha tingut lloc a la sala d'actes de l'Ajuntament ha donat  algunes de les claus bàsiques per complir amb aquest nou reglament europeu 1169/2011 que entrarà en vigor el 13 de desembre.
"Cal tenir en compte que aquesta nova normativa sorgeix per protegir al consumidor. La principal recomanació per complir-la és la informació. Facilitar la informació al consumidor dels ingredients i al·lèrgens que contenen els aliments que s'ofereixen en un establiment determinat", subratlla Jordi Vendrell.
Així Vendrell davant de representants de bars, restaurants i comerços, ha recordat la importància de complir amb aquesta normativa ja que en alguns casos es pot posar en joc la vida de consumidors. D'altra banda, també ha remarcat que tothom que es vulgui informar de què suposa aquesta nova normativa ho pot fer a  través del web de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària o del de l'Agència Catalana de Salut on es pot consultar la Guia per la gestió dels al·lèrgens i el gluten a la indústria alimentària.


respostes a "Informació dels aliments"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 184,28 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007