Màx: º C, mín: º C

En directe

La patxanga amb amb Francesc Callau, Juanjo Balfegó, José Mari Llaó, Òscar Farnós i Ricardo Fernández

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les nenes i nens de P5 de l'Escola coneixen de prop la Policia Local i el SUM

21 . Jun, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
2069 reproduccions
Veure una ambulància per dins, saber com són unes manilles o identificar empremtes dactilars van ser algunes de les coses que van aprendre, la setmana passada, les nenes i nens de P5 de l'Escola Sant Jordi. I és que la Policia Local i el SUM van realitzar-los un taller formatiu, amb la intenció d'apropar la seva feina als més petits.

Per una banda, la Policia Local va visitar la classe dels 'policies' i els agents van respondre totes les preguntes que tenien intrigats als escolars. També van mostrar el seu uniforme i elements com les manilles. A la vegada, van fer-los partícips treballant la dactiloscòpia, és a dir, posant les seves empremtes en un full.

Per altra banda, els tècnics del SUM van ensenyar a la classe dels 'metges' l'ambulància per dins i tot el seu material com ara cascs, motxilles, monitors, desfibril·lador, oxigen, collarets cervicals, entre altres instruments mèdics. Els alumnes també van descobrir quines són les funcions del cos d'emergències local.

El regidor d'Ensenyament, Governació i Sanitat, Joan Manel Tello, ha explicat que «l'objectiu és aproximar aquests dos departaments a l'escola i d'aquí treure el cuquet pels qui volen ser en un futur professionals d'aquests sectors». A més, fa valdre la cooperació entre les tres regidories per acostar els serveis municipals.


respostes a "Les nenes i nens de P5 de l'Escola coneixen de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 765,82 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007