Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Vandellòs II es desconnecta de la xarxa elèctrica per fer la 21a recàrrega de combustible

04 . Nov, 2016 a les 13:03
per gfigueres a La notícia del dia
1165 reproduccions
La central nuclear Vandellòs II va iniciar la 21a recàrrega de combustible, aquest passat dissabte a la matinada, que donarà pas a un nou cicle d'operació de 18 mesos. En aquesta parada, que arriba després d'un cicle d'operació ininterrompuda de 496 dies, està previst que s'executin més de 9.000 ordres de treball, la majoria de les quals corresponen a treballs de manteniment preventiu i inspeccions. El pressupost d'aquesta intervenció a la planta se situa en els 21 milions d'euros.

Entre les actuacions més rellevants que es duen a terme destaca, a més de la substitució de 64 dels 157 elements, la inspecció decennal del vas del reactor i de les seves toveres, mitjançant ultrasons. A més, es continuarà amb la implantació de les últimes modificacions de disseny relacionades amb el projecte de reforç de la seguretat derivat de les proves de resistència post Fukushima, contemplades en aquesta parada.

L'actuació més destacada emmarcada en aquest projecte és la instal·lació del sistema de venteig filtrat de la contenció, per la qual s'ha habilitat una grua de grans dimensions, amb una capacitat de càrrega de 500 tones. Aquestes activitats redunden en l'augment de la robustesa i la capacitat de resposta de la planta davant successos que poguessin anar més enllà de les seves bases de disseny.
Durant la recàrrega, Vandellòs II duplica el nombre de persones que treballen a l'emplaçament en operació normal de la planta. Al voltant de 1.000 professionals de 65 empreses de serveis, la majoria d'ells residents a la demarcació, formen part de l'equip humà que executa les diferents ordres de treball. Aquest equip ha rebut una preparació específica a càrrec d'ANAV.


respostes a "Vandellòs II es desconnecta de la xarxa elèctri..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 828,19 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007