Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

29 . Jul, 2010 a les 12:48
1978 reproduccions
En el nostre recorregut setmanal per la informació local anem a la plaça del Mercat per parlar-vos de les sessions de Cinema a la Fresca que cada any organitza la regidoria de Festes. Aquest dijous es programa una pel·lícula espectacular, Avatar. A comarques, entre d'altres informacions, us hem parlat de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que lamenta 'el poc recorregut' que li queda a la Llei de vegueries i aposta per la col·laboració territorial. A Madrid, CiU demana explicacions al Congrés sobre el traçat de l'A-7 que afecta el nucli de Campredó. I a la demarcació de Tarragona, un 82% dels ciutadans de la demarcació de Tarragona estaria d'acord amb la prohibició de l'ús del vel integral. I per últim, hem tancat amb la informació cultural perquè la Diputació de Tarragona inverteix 80.000 euros en l'arranjament d'ermites a 32 municipis del Camp i l'Ebre.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 707,35 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 145
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007