Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Coral Verge Candelera en concert

17 . Jul, 2014 a les 13:42
per gfigueres a Ajuntament
1546 reproduccions
Aquesta nit a partir de les, 22:30h, a la Plaça del Barco serà l'escenari del Concert de la Coral Verge Candelera. Una coral amb 26 anys d'experiència a les esquenes que oferirà un repertori amb 12 cançons on es podran escoltar cançons tradicionals però també adaptacions com la popular Xiquitita d'ABBA. "En aquest concert els membres de la Coral volem homenatjar a les nostres companyes angleses cantant Melodia  Desencadenada, en anglès. Esperem que surti bé", explica Teresa Estrada, Membre de la Coral Verge Candelera.
Un concert obert a tothom i totalment gratuït en un dels indrets emblemàtics de l'Ametlla de Mar. La Teresa Estrada també ha aprofitat per fer una crida a tothom a que provi l'experiència de cantar amb la coral que "de ben segur que els agradarà", afirma. De fet, la Coral amb una desena de membres necessita més gent, sobretot veus masculines, que facin més gran la coral i que així puguin contraure nous reptes musicals.


respostes a "La Coral Verge Candelera en concert"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 675,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 65
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007