Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Calafat acull el Campionat de Catalunya d'automobilisme

29 . Jul, 2016 a les 12:00
per drodriguez a La notícia del dia
994 reproduccions
El Circuit de Calafat de l'Ametlla de Mar acollirà dissabte una atractiva jornada d'automobilisme amb les proves puntuables per al Campionat de Catalunya de Turismes, així com diverses copes, entre elles la TwinCup, i el Campionat de Catalunya de Vehicles Clàssics, Legend i Young Timers.

Pel que fa al Campionat de Catalunya de Turismes, la competició serà puntuable per al campionat de Conductors i d'Escuderies, a més de disputar-se diverses Copes com la TCR, Div1, 2, 3, 4 i 5.

A més, la jornada comptarà amb la primera presència al circuit de la TwinCup, prova monomarca que utilitza com a plataforma els primers models de Renault Twingo amb variacions tècniques que incrementen la seva potència. Aquesta serà la segona de les tres curses programades, després de la ja disputada a Motorland Alcanyís i la tercera que tindrà lloc al circuit d'Alcarràs.

Sense cap mena de dubte, però, el plat fort arribarà a partir de les 17.30 h amb la disputa de la cursa de 250 km, prova de resistència automobilística puntuable per al Campionat de Catalunya i pionera, que és la primera vegada que s'organitza i que està destinada a vehicles Clàssics (d'abans de 1984), Legend (de 1985-1993) i Young Timers (1994-1999).

Aquesta ha estat una iniciativa de VLine, empresa organitzadora del Campionat amb l'objectiu de donar notorietat a aquesta competició. Segons Francesc Gutiérrez, gerent de V-Line, «és la primera vegada que organitzem aquesta prova, que tindrà una durada d'una hora i mitja i veurem quina és la resposta dels pilots i les escuderies per consolidar-la en el calendari. Pels que vulguin venir aquest dissabte a Calafat, crec que l'espectacle que donarem serà molt bo».

Tot i que s'ha previst la jornada de divendres tarda com d'entrenament privat per als equips, la jornada començarà de bon matí el dissabte amb els entrenaments cronometrats i brífings a partir de les 9 del matí, tot i que les curses no s'iniciaran fins al migdia.


respostes a "Calafat acull el Campionat de Catalunya d'autom..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 699,48 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007