Màx: º C, mín: º C

En directe

Les notícies de la Cala Ràdio amb amb Daniel Rodríguez i Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Candelera 2017 recuperarà els hereus que acompanyaran les pubilles infantils

18 . Nov, 2016 a les 12:10
per drodriguez a La notícia del dia
2624 reproduccions
La pròxima Festa Major de la Candelera comptarà amb una important novetat. Des de la regidora de Festes, després d'escoltar les opinions de diferents mares i pares, s'ha volgut treballar per recuperar els hereus infantils. D'aquesta manera, tots els nens nascuts l'any 2009 podran ser hereus acompanyant a les pubilles infantils, també de la mateixa edat.

De fet, el passat divendres a la tarda, el regidor de Festes, Vicenç Llaó, es va reunir amb les mares i pares dels hereus interessats. «Aquesta ha estat una petició d'alguns pares i no podíem deixar de banda els nens petits del poble que volien ser hereus. Per això hem recuperat una tradició que només es va fer l'any 1992» explica.

Llaó espera i desitja «que sigui el primer de molts anys en incorporar una tradició molt catalana com és la figura de l'hereu. Afortunadament ja en tenim 9 inscrits, i espero que hi hagi tants hereus com pubilles infantils». Fins al pròxim dilluns 21 hi ha termini per apuntar-se a les oficines de la regidoria de Festes.

El regidor, a més, apunta les xifres de quintos i pubilles de la Candelera 2017 que són «48 quintos, 16 pubilles grans i 16 pubilles infantils».

La Cala – Palamós, partit de Candelera
D'altra banda, també es van coneixent detalls de la pròxima Festa Major que estan lligats amb l'agermanament del municipi amb Palamós. L'alcalde, Jordi Gaseni, ha avançat que el Palamós Club de Futbol serà qui disputarà el partit contra el primer equip de La Cala.

«Seran unes festes en les quals Palamós tindrà un gran protagonisme i volíem convidar al seu primer equip de futbol. Els hem aconseguit convèncer i és una alegria que pugui tornar, després de tenir l'equip ara fa una dècada per la inauguració del camp de futbol» explica Gaseni.

L'alcalde també ha dit que «hi ha molta gent de Palamós engrescada per a venir a les Festes de la Candelera». Tot plegat es donarà a conèixer més àmpliament la pròxima setmana en l'acte de presentació de les damisel·les, hereus i quintos.


respostes a "La Candelera 2017 recuperarà els hereus que aco..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,23 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 16
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007