Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Salut i l'Ajuntament treballaran per millorar el centre de rehabilitació de l'Ametlla de Mar

31 . Jul, 2015 a les 14:10
per gfigueres a Ajuntament
2383 reproduccions
El director territorial de Salut de la Generalitat, Albert Gómez, s'ha reunit aquest matí amb l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, i també amb el 1er Tinent d'alcalde, Antonio Espuny.  També hi ha assistit els representants de l'oposició des de CiU, Joan Pere Gómez i Comes,  i des de Plataforma Calera, Joan Font. L'objectiu d'aquesta reunió ha estat parlar de temes de  salut del municipi i, projectes que s'emprendran en breu.
"Estem molt satisfets d'haver rebut avui al director territorial de Salut, Albert Gómez i haver pogut tractar temes que tenir sobre la taula com el Centre de Rehabilitació, servei d'ambulàncies entre d'altres qüestions amb les quals estem treballant per tal que l'Ametlla de Mar tingui un bon servei sanitari", explica Jordi Gaseni, alcalde de l'Ametlla de Mar.
Per la seva part Albert Gómez, director territorial de Salut: " per la nostra part vetllarem perquè l'Ametlla de Mar continuï tenint un servei de primera amb autonomia per realitzar ecografies i altres especialitats. I sobretot, amb l'Ajuntament col·laborarem per donar-li al centre de rehabilitació més solidesa amb un establiment que el tregui d'aquesta provisionalitat".
I és que Gómez ha subratllat que els serveis amb els quals compta el CAP de l'Ametlla de Mar ofereixen la possibilitat als pacients de ser atesos en les especialitats de dermatologia i traumatologia, entre d'altres.


respostes a "Salut i l'Ajuntament treballaran per millorar e..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 666,86 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007