Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les BMW Clàssic Sèries tornen a Calafat

08 . Abr, 2016 a les 12:40
per gfigueres a La notícia del dia
1179 reproduccions
Dissabte 9 d'abril el Circuit de Calafat de l'Ametlla de Mar acollirà la primera de les cinc proves de la temporada de les BMW Clàssic Sèries. Més enllà del caràcter competitiu, els aficionats al motor tindran l'oportunitat de veure veritables joies històriques de la competició, fabricades abans del 31 de desembre de 1989. Pel que fa als cotxes, han de ser clàssics esportius de categories: Turisme, Turisme especial, Gran Turisme, Gran Turisme Especial, Descapotables amb barres tipus Lotus 7 i Sport Prototips, mentre que en motos han de ser clàssiques GP, Resistència o Sport.

Segons Àlex Romaní, president del Club Rally Clàssics, "serà com veure un autèntic museu de motos i cotxes dels anys 70 i 80 però en funcionament i pilotats per molts dels que en el seu dia hi van competir amb èxit durant aquells anys. Entre els participants tindrem grans pilots excampions".

125 pilots rodaran sobre l'asfalt de Calafat en busca de la millor regularitat, tant en motos com en cotxes. Els entrenaments de classificació començaran a les 10 del matí, mentre que les curses ho faran a partir de les 12.20 del matí i s'allargaran fins a les 5 de la tarda. A més de Calafat, les BMW Clàssic Sèries també passaran pels circuits d'Alcarràs, Parcmotor de Castellolí i Catalunya, tot i que Calafat és l'únic circuit que acollirà dos proves. La següent, el 3 de setembre.


respostes a "Les BMW Clàssic Sèries tornen a Calafat"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 677,80 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 4
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007