Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb tu (dijous)

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Desenes de zombies correran diumenge per La Cala

28 . Oct, 2016 a les 13:41
per gfigueres a La notícia del dia
1268 reproduccions
Per primera vegada en la seva història, Greenpeace ha organitzat cinc carreres populars simultànies de temàtica zombi als municipis pròxims a les centrals nuclears. L'organització ecologista ha escollit l'Ametlla de Mar com a escenari de la Nuclear Running Dead per la proximitat a les plantes atòmiques d'Ascó i Vandellòs. Tot i que no es tracta d'una protesta o manifestació, amb la carrera es vol visualitzar el costat més zombi de l'energia nuclear.
L'esdeveniment tindrà lloc diumenge al matí, a partir de les 12.00 h, i les inscripcions ja estan tancades. Es preveu que desenes de persones, disfressades de zombis, corrin pels indrets més emblemàtics de la població. Els participants competiran en dues categories, en les distàncies de 10 km i 4 km, i l'organització posarà a disposició de tots els corredors un servei de maquillatge amb elements zombis.
Greenpeace identifica l'energia nuclear com una energia zombi, ja que a més dels esforços per voler mantenir les centrals vives quan acaba la seva vida, deixa un llegat tòxic de tones de residus radioactius i que romandran durant milers d'anys com una amenaça per a les persones i el medi ambient.


respostes a "Desenes de zombies correran diumenge per La Cal..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 659,31 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 41
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007