Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb tu (dimarts)

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

20 . Oct, 2010 a les 13:01
1839 reproduccions
Obrim l'informatiu de dimecres 20 d'octubre amb la quarta edició de La cuina del món. La regidoria de Benestar Social organitza aquest curs de cuina internacional que té com a objectiu final que hi hagi un apropament de les cultures que conviuen a la població. Seguim a l'Ametlla però amb la crònica de successos perquè han estat detinguts dos homes que van intentar robar a uns turistes a través del mètode del 'punxa-rodes'.
A la informació comarcal, l'Audiència Nacional confirma que el projecte de cementiri nuclear no té alguns informes tècnics de seguretat. I la Plataforma en Defensa de l'Ebre alerta de l'aprovació, dilluns, d'un esborrany del Pla de Conca de l'Ebre sense cabal mínim per al tram final. També l'Associació Catalana de Municipis reclama més recursos perquè els ajuntaments puguin presentar els seus comptes a temps. I més successos. D'una banda, s'ha detingut a Tortosa un jove que va robar un cotxe, va provocar un accident i fugia del lloc dels fets fent fúting. I d'altra, enxampen dos conductors que circulaven a 212 i 236 quilòmetres per hora a l'AP-7 a Ulldecona.
Tanmateix hem sabut que la Diputació de Tarragona és la primera de l'Estat en rebre un segell d'excel·lència europeu que reconeix la seva gestió. I, per últim, a la cultura, la setena edició del cicle de lectures 'Recuperem la paraula' homenatja l'escriptor ebrenc Sebastià Juan Arbó.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 968,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 98
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007