Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El conseller de Salut, Boi Ruiz, actualitza alguns temes sanitaris de l'Ametlla de Mar

22 . Mai, 2012 a les 13:59 | 00:01:38
per gfigueres a La notícia del dia
1832 reproduccions
El conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz, va visitar divendres dia 18 de maig l'Ametlla de Mar. El conseller va ser present durant unes hores a la nostra localitat en el transcurs d'una visita general a les Terres de l'Ebre, acompanyat pel secretari d'Estratègia i Coordinació, Francesc Sancho.
Durant aquest període, el conseller, l'alcalde Andreu Martí i la regidora d'Acció Social M Carme Martí,  van tenir ocasió de parlar i actualitzar diversos temes d'interès en l'àmbit sanitari local, alguns referents a l'atenció sanitària, el servei d'ambulàncies i d'altres com la futura ubicació de l'heliport d'emergències al nostre terme municipal.
Boi Ruiz va demanar que, "ens ho hem de prendre amb seguretat i confiança. Hi ha molt soroll ambiental respecte a la sanitat. Crec que la sanitat i la salut són dues qüestions que no haurien d'estar en les agendes de les armes polítiques. Això mai s'havia donat a Catalunya, ja que amb la sanitat tots havíem estat d'acord. Aquesta situació no és la mateixa, però he de transmetre als ciutadans de l'Ametlla i del territori que tindran els serveis sanitaris com els han tingut sempre, no tindran cap problema, tindran accés a tot i que estiguin segurs que aquest govern fa tot el que ha de fer malgrat els moments de crisi".
Boi Ruiz va aprofitar per signar al llibre d'honor de l'Ajuntament i l'alcalde li va lliurar un exemplar de l'escultura Braços i Rems.


respostes a "El conseller de Salut, Boi Ruiz, actualitza alg..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 187,50 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007