Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala acollirà una de les cinc carreres solidàries «de zombis» organitzades per Greenpeace

07 . Oct, 2016 a les 10:49
per gfigueres a La notícia del dia
1329 reproduccions
L'Ametlla de Mar serà un dels cinc municipis de l'estat espanyol on, el 30 d'octubre, simultàniament, es faran unes carreres solidàries «de zombis» que Greenpeace ha batejat com la 'Nuclear Running Dead'. Voluntaris de l'organització, caracteritzats de morts vivents, van informar, el passat divendres, els veïns de l'Ametlla de Mar d'aquesta iniciativa esportiva i festiva programada entorn de les centrals nuclears espanyoles.

Es pot participar en dues categories, en la cursa de 4 quilòmetres i en la de 10 quilòmetres. A més de donar visibilitat i criticar que l'energia nuclear «està més morta que viva», es destinarà part de la recaptació de les inscripcions per a una entitat que acull, durant els estius, nens de la zona d'Ucraïna de Txernòbil, afectada per l'accident nuclear de 1986.

La inscripció d'aquesta divertida i reivindicativa cursa de zombis de Greenpeace costa la quantitat simbòlica de 5 euros dels quals, 1 euro es destinarà a l'associació Chernobil Elkartea, la qual, des de 1995, treballa per al benestar de nens i nens que continuen patint les conseqüències del desastre nuclear de la zona ucraïnesa.

A més de la carrera de l'Ametlla de Mar, que es fa en un enclavament proper a les nuclears d'Ascó i Vandellòs, també es faran curses a Miranda de Ebro (Burgos), prop de la nuclear de Santa Maria de Garoña; a Trujillo (Càceres), prop d'Almaraz; a Gàrgoles de Abajo (Guadalajara), prop de la central de Trillo; i a València, per la nuclear de Cofrentes.


respostes a "La Cala acollirà una de les cinc carreres solid..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 685,71 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007