Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Arrossejat va ser dissabte el protagonista en la 32a edició de la Diada Gastronòmica, amb un empat entre els guanyadors del concurs

17 . Oct, 2016 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1954 reproduccions
El passat dissabte a la tarda va tenir lloc la 32a Diada de l'Arrossejat, amb molt bona participació, recuperant els seus orígens i celebrant-se a la Confraria Nova de Pescadors. El bon temps, que va fer durant tot el dia, va permetre que centenars de persones gaudissin de la jornada gastronòmica per excel·lència de la població. El típic plat mariner va ser el protagonista principal, acompanyat de l'animació musical de la xaranga Xim Xim Mig Grau i del concert de Los Sirgadors.

El concurs d'Arrossejat va tenir una quarantena de participants, dividits en dos torns. Els guanyadors van ser Carmina Montserrat, Batiste Martí, Carme Domènech, Vicent Martí, Maria Rosa Pedrola, i un empat entre Pere Llaó i Esperança Brull, que es van endur el premi de Mestres Arrossejaires, amb un xec de 150 euros i un trofeu per cadascú –en el cas de l'empat un trofeu per cadascú i es van repartir el premi econòmic–.

«Des de Turisme volem agrair a tots els concursants que van participar i van exhaurir els fogons i remarcar també l'alta participació, sobretot de gent jove, que ens garanteix la continuïtat i el relleu generacional. Aquesta festa gastronòmica gaudeix de molt bona salut i volem que duri molts anys més» subratlla el gerent de l'Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó.

La Diada de l'Arrossejat va ser el punt final de les 6es Jornades Gastronòmiques de l'Arrossejat i del Peix de la Llotja que durant tres setmanes ha omplert del municipi amb la ruta de tapes, on participaven 14 bars, i de menús gastronòmics, amb 6 restaurants participants. A l'espera de les dades definitives, abans d'aquest cap de setmana els bars ja havien servit més de 2500 tapes.

De fet, el balanç que en fan bars i restaurants, tant de la ruta de tapes com dels menús gastronòmics, també és molt positiva. «Durant aquests dies, sobretot els tres cap de setmana, s'ha vist molta afluència de públic als bars, a la ruta de la tapa blanca, i també als restaurants han anat servint prou menús. Per tant, la valoració no pot ser altra que positiva» assegura Llaó.


respostes a "L'Arrossejat va ser dissabte el protagonista en..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 28 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 157
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007