Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Èxit de participació en la 31a edició de la Diada de l'Arrossejat

13 . Oct, 2015 a les 13:05
per drodriguez a La notícia del dia
2409 reproduccions
Diumenge al matí va tenir lloc la 31a Diada de l'Arrossejat, amb un èxit de participació, mantenint el patró tradicional dels darrers anys. El plat típic mariner va ser el protagonista principal de la Diada, juntament amb el peix de la llotja, els vins de la DO Terra Alta i els productes locals.

El bon temps que va fer durant el matí, va fer que centenars de persones passessin pel Port Pesquer per gaudir de la jornada gastronòmica per excel·lència de l'Ametlla de Mar. Es van repartir 2500 degustacions, entre arrossejat i peix, considerant-ho una xifra rècord de les actuals edicions.
 
El concurs d'aquest plat típic va tenir una quarantena de participants, dividits en dos torns. Els guanyadors van ser Teresa Domènech, Rita Pereira, Juanjo Balfegó, Jose da Silva, Joan Sarau i Remei Llaó, que es van endur el premi de Mestres Arrossejaires, amb un xec de 150 euros i un trofeu per cadascú.

Durant l'entrega de premis, també es va lliurar el reconeixement a La Subhasta Espai Gastronòmic per ser el guanyador de la tapa del peix blau de la ruta Tapamar del juny.

La celebració de la Diada en aquest pont, i aprofitar per emmarcar-hi les Jornades Gastronòmiques del Peix de la Llotja, permet desestacionalitzar l'oferta turística del municipi. De fet l'ocupació ha crescut respecte als altres anys, tal com apunten des dels diferents establiments hotelers del municipi. I el balanç que en fan bars i restaurants, tant de la ruta de tapes com dels menús gastronòmics, també és molt positiva.


respostes a "Èxit de participació en la 31a edició de la Dia..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 669,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007