Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

15 . Oct, 2013 a les 14:00
2368 reproduccions
-La Regidoria de Formació i Treball informa que el proper  29 octubre s'inicia el taller de nanos de 6h a 8h de la tarda.
Els interessats poden passar pel Telecentre o trucar al 977 457 269. Les places són limitades.

- Presentació Futbol Base L'Ametlla de Mar al Camp de la Cala diumenge dia 20 d'octubre a les 4h de la tarda i a 3 quarts de 5h partit de 3ª catalana entre el 1er equip de la Societat i l'Atlètic Móra la Nova.

-Los Xics Caleros comuniquen que el número premiat del sorteig del sopar ha estat el 2578 i que ja ha sortit la persona agraciada.
Moltes gràcies a tots!  
   -CEM la Cala informa de les noves activitats incloses a la quota, Zumba fitness, (els dimarts de les 18:30h a 19:25 i els dijous de 19:30h a les 20:25h)  i Ioga tots els dijous de les 15:30h a les 18h i de 20:15 a 21:30h.
-L'àrea municipal de Turisme informa que s'està preparant la nova guia comercial per als propers dos anys, tots els comerços i empreses interessats en anunciar-se, poden pasar a informar-se per l'oficina de Turismo del Parc del Bon Repós.

-La regidoria de festes informa a tots els joves nascuts l'any 1994,  que vulguin formar part dels quintos a les festes  de la Candelera 2014, que  poden  passar a comunicar-ho per l'oficina de festes a la segona planta de l'ajuntament,  fins el 30 d'octubre

-La regidoria de festes informa a totes les entitats i associacions que durant aquest mes d'octubre poden  inscriure a les pubilles  de la Candelera 2014 a l'oficina de festes, a la segona planta de l'ajuntament.

-L'àrea municipal de Turisme informa que s'està preparant la nova guia comercial per als propers dos anys, tots els comerços interessats en anunciarse, poden passar a informarse per l'oficina de turisme del parc del Bon Repós, de dilluns a divendres pel matí de 10h a 1:30h i de 5h a 8h de la tarda.
 
-La regidoria de medi ambient recorda que la recollida de voluminosos és cada segon i quart divendres de mes,i que cal trucar prèviament al telèfon 664 469 079 o a l'ajuntament per apuntar-se.

 -L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha posat en marxa un servei per a que els ciutadans puguin enviar qualsevol incidència que detectin en l'àmbit de les infraestructures, l'estat del mobiliari urbà o la seguretat vial i ciutadana.
per tal motiu ha creat l'adreça electrònica incidències@ametllamar.cat, tot i que també es pot trucar per telèfon en horari d'oficina al 977 45 60 00 extensió 1143.
 
-La farmàcia de guàrdia fins  el dia 18 d'octubre és la farmàcia Aytés


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 696,30 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 46
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007